ISAH en of Multivers Productie (MEP)
ISAH en/of Multivers Productie(MEP) is een software pakket welke klanten ondersteunt het maken van orders, offertes, inkopen, werkvoorbereiding, planning van hun producten. Hierbij gaat het softwarepakket ervan uit de orders klant specifiek worden opgeleverd en dat men gaat produceren aan de hand van een concrete order van een klant.

De kracht van ISAH is de goede opbouw van de Sybase-database en dat vrij eenvoudig maatwerk kan worden geleverd. Hierdoor kan aan de hand van een goede basis snel een passende oplossing aan klanten op maat worden geboden.

Een nadeel is soms de stikte menustructuur waarbij alleen binnen bepaalde schermen acties kunnen worden uitgevoerd en dat dikwijls 2 stappen voor het uitvoeren van een bepaalde handeling is benodigd. Deze nadelen worden echter door verbetering van de functionaliteit in nieuwe schermen en interfaces in de recentere versies grotendeels opgelost.

Wilhelm Tell ondersteunt ongebonden vanaf 1998 verschillende klanten met de inrichting van ISAH en later Multivers Productie(MEP). Daarnaast worden verschillende externe partijen ondersteunt met het opzetten van een koppeling met dit pakket.

Voor meer informatie over ISAH wordt u doorverwezen naar de website van ISAH7