ERP-pakket
Een ERP-pakket (Enterprise Resource Planning) is een verzameling van computerprogramma's waarmee de bedrijfsmiddelen worden beheerd en gepland. Hierbij kan gedacht worden aan uw medewerkers, uw geld, uw voorraden, uw machines, uw klanten, uw leveranciers, etc.

Het ERP-pakket is voor de meeste bedrijven het belangrijkste pakket voor de ondersteuning van hun bedrijfsproces, omdat hierin meestal de financiŽn, voorraden, inkoop, planning, verkoop worden uitgevoerd.

Bij de keuze en inrichting van het ERP-pakket is het dus erg belangrijk dat deze goed aansluit op uw bedrijfsproces, zodat deze goed door het pakket wordt ondersteunt.

Wilhelm Tell heeft vele jaren ervaring met het inrichten en het verbeteren van ERP-pakketten en kan u hierbij organisatorisch en technisch bijstaan.

Er is een uitgebreide klantenkring met betrekking tot het ERP-pakket ISAH7 en daarnaast kan de webmodule WTell vrij eenvoudig aan verschillende ERP-pakketten worden gekoppeld en als intermediair tussen deze pakketten functioneren (Navision, Open Bravo, SAP, Eigen maatwerk ERP-oplossing van verschillende klanten).