Website

Met de bouwstenen ontwerpt u moderne websites vanuit niets. Het is extreem eenvoudig in vergelijking met de werking van andere cms-systemen. Of het nu gaat om productbeschrijvingen, blogs of statische pagina’s, het maakt niet uit. Door middel van slepen, laten vallen en aanpassen van de bouwstenen ontwerpt u zelf professionele pagina’s.

Ontwerp een aangepast thema of ga voor één van de thema's die klaar zijn voor gebruik om de uitstraling en het gevoel te krijgen dat u wilt voor uw website.

Er zijn diverse “klik – klaar” functies beschikbaar; e-commerce, bel-voor-actie, aankondigingen van jobs, evenementenm klantaanbevelingen, blogs, nieuwsbriefregistratie en nog veel meer van dit soort functies kunt u heel eenvoudig inzetten.

Een CMS systeem dat ingezet kan worden als managementsoftware? Volg uw orders, sollicitanten, leads etc, alles in een omgeving.

Een mobiel vriendelijke website duur?  Nee hoor, dankzij het responsief ontwerp passen al  uw pagina's  zich automatisch aan aan de schermgrootte op een mobiele telefoon, tablet of de desktop van een computer.

U hoeft zich geen zorgen te maken over de werking van uw website als het niet vanaf een desktop computer wordt bekeken. Met Odoo is uw website en alle veranderingen die u doorvoert Direct mobiel vriendelijk.

Zoek machine optimalistatie: Odoo´s instrument "Promote" stelt zoekwoorden voor op basis van de meest gezochte termen op Google. Search Engine Optimization-instrumenten zijn kant-en-klaar, en geen configuratie vereist.

Google Analytics houdt per definitie uw winkelwagens bij. De sitemap en gestructureerde inhoud worden automatisch aangemaakt voor het indexeren van Google.

Meerdere talen? Uw website wordt vertaald naar een professionele standaard zonder moeite in meerdere talen. Haal voordeel uit professionele vertalers om al uw inhoud automatisch te vertalen met de Gengo-integratie. Wanneer u de masterpagina aanpast, maakt Odoo dezelfde veranderingen in alle andere talen in slechts een paar uur.

Ondanks het gebruiksvriendelijke systeem toch geen zin of tijd om de website te bouwen? Tegen een geringe vergoeding zetten wij voor u een basis op zoals u deze wilt hebben. Vervolgens kunt u zelf de aanpassingen of updates van uw website uitvoeren. Ook dat is gemakkelijk en eenvoudig.