Wat-is-odoo | ODOO & Wilhelm Tell
 
Odoo SA is opgericht in 2002. Wat begon als een eenvoudig raamwerk voor bedrijfssoftware (TinyERP) groeide al snel door naar een volwassen ERP-pakket (OpenERP). Omdat het aantal toepassingen continue in ontwikkeling is en blijft groeien is er in 2014 besloten het pakket verder te laten gaan onder de naam ODOO.
Inmiddels heeft Odoo S.A. 250 medewerkers, 6 kantoren wereldwijd (België, US San Francisco, US New York, Luxemburg, India en Hong Kong), activiteiten in 120 landen, 550 officiële partners en ruim 2.000 fulltime ontwikkelaars.
Wat is ODOO?

ODOO is een zeer gebruiksvriendelijk software pakket dat bestaat uit meerdere modules. U kunt zelf bepalen welke modules u wilt gaan gebruiken ter ondersteuning van uw dagelijkse bedrijfsvoering. De kracht van het pakket ODOO is dat alle modules aan elkaar gekoppeld zijn en dus kunnen samenwerken als één applicatie. De modules, zoals bijvoorbeeld CMS (Website), CRM, ERP, Verkoop, Boekhouding of Kassa, kunnen tegelijk in gebruik worden genomen of per module in een later stadium worden toegevoegd. Op het moment van in gebruik name wordt op de achtergrond alles automatisch gekoppeld en geïntegreerd. ODOO is gebruiksvriendelijk, schaalbaar en betaalbaar voor zowel klein-, midden- als grootbedrijf. 

ODOO is een “Opensource” ofwel “vrij toegankelijk” systeem, met inmiddels meer dan twee miljoen gebruikers wereldwijd!

Wat kan ODOO voor u betekenen?

ODOO is een dynamisch pakket en wordt continu verder ontwikkeld door een groot aantal programmeurs. Ook bij Wilhelm Tell werken wij aan verdere verbeteringen en toepassingen binnen ODOO waardoor wij maatwerk aan u leveren. 

Bij de meeste softwareleveranciers betaalt voor iedere extra optie en/of aanpassing. Dat is bij ons dus niet het geval. Als u kiest voor ODOO via Wilhelm Tell, dan heeft u gegarandeerd een een betrouwbaar, betaalbaar en gebruiksvriendelijk software pakket, dat breed wordt ondersteund en continu wordt bijgewerkt. Updates worden gefaseerd uitgerold en getest op onze servers. 

Kies daarom vandaag nog voor ODOO met Wilhelm Tell als uw geregistreerde ODOO-partner. Wij laten u graag de mogelijkheden van het systeem zien en weten zeker dat u dan net zo enthousiast bent als wij!