Personeel
U kunt werknemers-contracten opnemen en krijgt waarschuwingen wanneer deze moeten worden vernieuwd. Verder is het ook mogelijk om vacatures te plaatsen en automatisch alle reacties hierop bij te houden.  Met de slimme “Kanban View” ofwel een weergave in blokvorm, wordt alle informatie in één oogopslag weergegeven. Ook kan deze worden weergegeven in lijstvorm of per formulier.

Bespaar uw tijd door het automatiseren van enkele communicatie-middelen zoals het werken met e-mail templates. CV's worden automatisch geïndexeerd, zodat u gemakkelijk kunt zoeken naar specifieke profielen.
In de module kunt u gemakkelijk op de hoogte blijven van de te besteden tijd per project, klant of taak.  Verder is het eenvoudig om statistieken te raadplegen, bijvoorbeeld van de op te nemen uren (registratie) om zo de uren van elke werknemer te controleren. Op basis van de bestede tijd aan diverse projecten is gelijk alle nodige informatie beschikbaar en is in de boekhouding te zien of een project rendabel is of niet.

Wat kan er nog meer in de module “Personeel”?

Eén van de vele voordelen van deze module is dat u de vakantiedagen van elke werknemer eenvoudig kunt bijhouden. Medewerkers voeren hun verzoeken in om ze te laten keuren, accorderen en te valideren. Denkt u hierbij aan betaalde vakanties, ziekteverlof en buitengewoon verlof. Het wordt allemaal gedaan in slechts een paar klikken. De agenda van elke werknemer wordt overeenkomstig bijgewerkt. Ook is de koppeling met een kloksysteem mogelijk om de urenregistratie te vereenvoudigen.

De module zorgt voor minder papierwerk. U volgt eenvoudig de personeelskosten  door middel van een online formulier, direct in ODOO. Geen verloren tijd of geld door het beheren van de volledige papierstroom zoals  kosten-accordaties, vergoedingen van de medewerkers, het inboeken in de boekhouding en het door-factureren aan klanten. Het gaat allemaal automatisch.

Medewerkers-beoordelingen,  enquêtes voor uw medewerkers en de ontwikkeling van uw medewerkers volgen, het is eenvoudig bij te houden. Als u bijvoorbeeld stappen definieert voor interviews in ODOO, worden managers of ondergeschikten automatisch op de hoogte gehouden en kunnen zich voorbereiden op  de gesprekken. U blijft met de module  “Personeel”  op de hoogte van de ontwikkeling van uw medewerkers. Op de juiste momenten is alle informatie inzichtelijk