Over ons
Wie zijn wij?

Organisatie Adviesbureau "Wilhelm Tell" heeft jarenlange ervaring in de ICT. Onze doelstelling is om de bedrijfsprocessen in uw onderneming zo soepel mogelijk te laten verlopen door de optimale inzet van hard- en software tegen een aantrekkelijke prijs. In de cloud? Deels of volledig vanuit uw eigen locatie werken? Alles is mogelijk.

Wij vinden het belangrijk om u en uw bedrijf goed te leren kennen en te doorgronden zodat wij u de meest optimale oplossing op het gebied van automatisering kunnen leveren. Wij bieden u goede service met een persoonlijke aanpak teneinde een duurzame relatie met u op te bouwen. 

Wij hebben gekozen om te werken met de “Opensource” bedrijfssoftware van ODOO. Hiermee leveren wij u een flexibel en gebruiksvriendelijk bedrijfssoftwarepakket tegen een eerlijke prijs. Wij zijn van mening dat ODOO behoort tot de top in zijn soort. U bent niet gebonden aan een leverancier en wordt niet geconfronteerd met onnodig hoge licentiekosten. Met ODOO weet u zich gesteund door een breed ODOO partnernetwerk. Dit biedt zekerheid, vertrouwen en continuïteit.

Met name voor midden- en grootbedrijf, waar maatwerk veelal gewenst is, heeft u met Organisatie Adviesbureau "Wilhelm Tell" de ideale ODOO partner. Wij kunnen samen met u ODOO maken tot een volledig op uw wensen afgestemd softwarepakket voor al uw bedrijfsprocessen.

Wordt nu klant bij Organisatie Adviesbureau "Wilhelm Tell" en profiteer direct van onze kennis, ervaring en expertise. U zult ervaren hoe de perfect op u afgestemde software van ODOO uw dagelijkse bedrijfsvoering zal versoepelen!

Wat hebben wij u te bieden?
  • CRM en ERP oplossingen op maat;
  • Ondersteuning, advies en begeleiding;
  • Software aanpassingen, ontwikkeling, migratie en beheer;
  • Optimaliseren van bedrijfsprocessen;
  • ICT dienstverlening;