Kassa

De “Kassa” module van ODOO kent een zeer gebruiksvriendelijke indeling, die gemakkelijk te gebruiken is. De module is zowel offline als online te gebruiken en  werkt volledig geïntegreerd met andere modules.

Administratie

Met de module “Financieel” van ODOO kunt u uw complete boekhouding voeren en delen met o.a. medegebruikers en bijvoorbeeld uw accountant.  Bankafschriften kunnen automatisch worden ingelezen en bestelopdrachten kunnen automatisch worden opgesteld op basis van inkoopfacturen en verkopen.

 
In- & Verkoop

Altijd al de wens gehad om uw inkopen beter af te stemmen? Met deze module heeft u de mogelijkheid om op het juiste moment de juiste hoeveelheden te bestellen, en kunt u eenvoudig rekening houden met de huidige voorraden, logistieke regels, verkooporders, prognose van productieorders etc.

Relatiebeheer

In bekende termen ook wel CRM genoemd. Voor het beheren van uw relaties zonder inspanning. Voor het volgen van leads, de follow-up op telefoongesprekken en vergaderingen. Analyseer de kwaliteit van uw leads om weloverwogen beslissingen te nemen en tijd te besparen door de integratie van e-mails en contacten direct in de Odoo CRM applicatie.

Website

Wat u ziet, is wat u krijgt.

Zelf mooie  websites maken in Odoo CMS zonder technische kennis. Oodo's unieke benadering van 'inline bewerken' maakt het maken van een website verrassend makkelijk. Geen complexe achterkant meer; gewoon klikken en gelijk elke inhoud veranderen wanneer wilt.

Personeel

De module “Personeel” biedt u verschillende manieren om alle belangrijke informatie in het adresboek van uw bedrijf te overzien. Sommige gegevens zijn beperkt tot HR-managers, andere gegevens zijn publiek en voor alle werknemers toegankelijk. Dit kunt u zelf instellen.